adsf

Een stukje Hermannsweg

Het is zondag 17 Oktober. 

's Morgens vroeg opstaan, het is nog donker. Ik pak m'n spullen bij elkaar om samen met een groep WTCers te gaan fietsen in Duitsland. Ik heb er zin in!

We hebben afgesproken bij Brockie en iedereen is stipt op tijd aanwezig. Na elkaar een goede morgen te hebben toegewenst vertrekken we naar Hörstel, een klein stukje achter Rheine in Duitsland. Met de bedoeling om van daaruit een stuk van de Hermannsweg te fietsen.
De route gaat over een prachtige "bergkam" van Hörstel naar Tecklenburg, waar we een korte stop houden en een lekker kopje koffie drinken. Naast de koffie is er een welverdiend appelgebakje.

Na de stop fietsen we terug naar Hörstel. De route is pittig en de vergezichten zijn fantastisch! Het lijkt wel vakantie, hoor ik m'n fietsmaatjes zeggen en zo ervaar ik het eigenlijk ook.

Bij terugkomst in Hörstel zijn we moe maar voldaan. We zijn blij over de gereden tocht, een super groep, geen onvertogen woord en geen ongelukken. Wat wil je nog meer... Nou een biertje is de reactie en zo eindigen we de dag... Met een biertje!

Iedereen die mee was, bedankt voor de mooie dag!