Een fonkelnieuw fietsjaar gewenst

Terugblik 2020

Via deze weg willen we je als bestuur informeren en terugblikken op het eerste jaar van onze vereniging. We zijn vol enthousiasme van start gegaan met de officiële Kick off van WTC Bornerbroek op zondag 6 oktober 2019. Daarna hebben we met meerdere leden deelgenomen aan een aantal regionale toertochten.

Tot corona roet in het eten gooide!

In maart leek het coronavirus nog ver weg, maar toen de pandemie eenmaal in Europa was greep het snel om zich heen. Maatregelen als de intelligente lockdown en de volledige lockdown van nu hebben grote impact en veel gaat anders dan we van tevoren hadden verwacht.

Voor onze vereniging betekende het dat na een lange voorbereidingsperiode om de vereniging van de grond te krijgen, we aan handen en voeten werden gebonden en bijna niets konden organiseren.   
Bijna alle evenementen die we op ons programma hadden staan werden geannuleerd.
We probeerden de eerste stappen naar een vaste WTC trainingsavond te zetten. En toen we dachten dat het verantwoord kon werd heel voorzichtig en Coronaproof de WTC ontbijt toertocht georganiseerd. Gelukkig gaven de reacties aan dat de toertocht als zeer geslaagd werd ervaren. Helaas is het daar ook zo ongeveer bij gebleven, geen toertochten, geen tripje naar Luxemburg, geen mountainbike Mania en ook geen mogelijkheid meer om verantwoord samen te trainen, wat dat betreft het meest ongunstige jaar om als vereniging een programma op te zetten en iedereen vol verwachting is.
Wat ons wel heeft gesterkt is dat er geen enkele wanklank is geweest en klaarblijkelijk iedereen begreep waarom het ging zoals het ging.

Wij als bestuur doen er alles aan om wanneer het weer kan een mooi programma te maken en jullie daar dan van op te hoogte te stellen, mochten jullie in de tussentijd ideeën hebben die we niet mogen missen, schroom dan niet en laat het ons weten.

Tot slot wensen we jullie, jullie gezinnen en allen die jullie lief zijn hele fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en een voorspoedig en gezond 2021 toe.
Een fietser kijkt graag vooruit en we hopen dat 2021 een prachtig fietsjaar wordt, dat wensen we jullie allemaal toe.   

Wij staan aan de start om er in 2021 een feestje van te maken met veel plezier en fietsvertier.

 

Met sportieve groet,

WTC Bornerbroek